Skip to content

Etupäivät Vesipuistossa 🙌

25.4.2023
Kuvassa teksti: Etupäivä Vesipuistossa toukokuun joka tiistai!

Vesipuiston etupäivät ovat täällä taas! Toukokuussa koko perhe polskii edullisesti tiistaisin, varaa paikkasi jo nyt! 🤩🙌

Vesipuistossa vietätte varmasti vauhdikkaan päivän, iästä riippumatta. Hyppää virran vietäväksi, rentoudu porealtaissa, testaa tasapainoasi Wibit -radalla ja kokeile Suomen ensimmäistä virtuaalista vesipeliä ison altaan matalikolla.

Perheen kaikkein pienimmille tarkoitettu allas- ja liukumäkialue löytyy lasten altaan ympäristöstä. Vauvaikäisten kanssa voi polskia myös isommissa altaissa, sillä meillä on aina +32 astetta lämmintä.

Aikuisempaan makuun, Vesipuisto tarjoaa mainiot puitteet omatoimisen treenin suorittamiseen. Kokeile esimerkiksi Sporttialtaasta löytyvää Hydrohexia, joka laittaa sinut varmasti liikkumaan!

Jos nälkä tai jano yllättää, tarjoilee allasravintola Spa Cafe herkullisia makuja ja virkistäviä juomia jokaiseen makuun. Kokeile vaikka herkullisia burgereita tai raikkaita salaatteja. Ostokset voit tehdä kätevästi pankkikortilla tai rannekkeella, jolla on maksuominaisuus avattuna.

Ajankohdat

Etupäivää vietetään Vesipuistossa toukokuun jokaisena tiistaina! Vesipuisto on avoinna joka päivä klo 10.00-21.00. Uintiaika loppuu 30 min ennen sulkemista.

02.05.2023
09.05.2023
16.05.2023
23.05.2023
30.05.2023

Liput ja hinnat

Etupäivän lippu Aikuisille ja 10 vuotta täyttäneille 10 €

Etupäivän junnulippu 3-9 vuotiaille 8 €

Etupäivän lippu oikeuttaa max 4h (tuntia) kertakäyntiin Flamingo Spa kylpylän Vesipuistossa ennakkoon valittuna etupäivänä. Valitse päivä verkkokaupan kalenterista, lisää liput ostoskoriin ja siirry kassalle.

Voit ostaa lipun myös paikanpäältä vastaanotostamme! Vastaanotossamme maksat lipun kätevästi myös esimerkiksi lahjakortilla tai työnantajan myöntämällä liikuntaedulla (esim. ePassi, Smartum & Edenred).

Osta lippu etupävään Tutustu Vesipuistoon Ota yhteyttä

Hae sivustolta