Skip to content
joulupalloikoni

Aika rentoutua joulukiireiden jälkeen

Vielä ehdit hyödyntää kauden huipputarjoukset!

Aloita uusi vuosi vauhdikkaasti koko perheen vesipuistossa tai rentoutuen aikuisten sauna- ja hoitolamaailmassa. Hyödynnä samalla rajoitetun ajan voimassa olevat lisäetumme!

Lisäedut joululahjakorttien ostajalle

100–199 €:n vapaavalintaisesta lahjakortista kaupan päälle sisäänpääsylippu aikuisten sauna- ja hoitolamaailmaan

Vähintään 150 €:n vapaavalintaisesta lahjakortista kaupan päälle Perhelippu vesipuistoon (kahdelle aikuiselle ja kahdelle 3–13-vuotiaalle lapselle)

Vähintään 200 €:n vapaavalintaisesta lahjakortista kaupan päälle kaksi sisäänpääsylippua aikuisten sauna- ja hoitolamaailmaan

Vapaavalintainen lahjakortti on loistava valinta, sillä se on vapaasti käytettävissä lahjansaajan toiveen mukaisesti koko perheen vesipuiston ja aikuisten sauna- ja hoitolamaailman sisäänpääsyihin tai Day Span hoitoihin ja tuotteisiin sekä lasten sisäseikkailupuisto Naurusaaren sisäänpääsyihin.

Lahjakortti alkaen 100 euroa

Vapaavalintainen lahjakortti 100–199 € ja jouluetuna sisäänpääsylippu aikuisten sauna- ja hoitolamaailmaan

Ihanan monipuolinen lahja! Kun ostat 100–199 euron arvoisen vapaavalintaisen lahjakortin, saat kaupan päälle sisäänpääsylipun aikuisten sauna- ja hoitolamaailmaan.

Osta nyt

lahjakortti alkaen 150 euroa

Vapaavalintainen lahjakortti alk. 150 € ja jouluetuna Perhelippu vesipuistoon

Kun ostat tämän vähintään 150 euron vapaavalintaisen lahjakortin, saat kaupan päälle Perhelipun vesipuistoon 2 aikuiselle ja 2 lapselle.

Osta nyt

lahjakortti alkaen 200 euroa

Vapaavalintainen lahjakortti alk. 200 € ja jouluetuna 2 sisäänpääsylippua aikuisten sauna- ja hoitolamaailmaan

Kun ostat vähintään 200 euron arvoisen vapaavalintaisen lahjakortin, saat kaupan päälle kaksi sisäänpääsylippua sauna- ja hoitolamaailmaan.

Osta nyt

Katso myös nämä ihastuttavat lahjaideat

Äiti ja lapset leikkimässä lastenaltaassa

Hauskaa ja vauhdikasta tekemistä lapsiperheelle

Perhelippu vesipuistoon (59 €) tarjoaa hauskaa tekemistä kahdelle aikuiselle ja kahdelle (3–13 vuotiaalle) lapselle. Tutustu myös perheille suunnattuihin hotellipaketteihin!

Katso lisää ja osta

Pariskunta nauttimassa kuohuviiniä lämminvesialtaassa

Yhdistä kylpylä ja yöpyminen hotellissa

Rentouttava miniloma kahdelle! Kahden hengen hotellipakettimme sisältää yöpymisen Scandic-, Holiday Inn-, Clarion- tai Break Sokos Hotel Flamingo -hotellissa sekä sisäänpääsyt yhtenä päivänä Flamingo Spa Kylpylään. Hinnat alkaen 139 €!

Tutustu hotellipaketteihin

Selän yrttipussihieronta

Ainutlaatuinen luksuselämys aikuisten sauna- ja hoitolamaailmassa

Nauti rentouttavista hoidoista yksin tai kaksin Flamingo Spa Kylpylän sauna- ja hoitolamaailmassa. Valitse suosikkisi erilaisista hieronnoista, kasvohoidoista tai vartalohoidoista! Vinkki: vapaavalintaisen lahjakortin voi hyödyntää myös hoitoihin!

Katso lisää
spa ikoni

Koe todellista juhlaa ammattilaisten hellittävänä

Flamingo Day Spasta löytyvät sekä perinteiset hoidot kasvo- ja jalkahoidosta klassiseen hierontaan, että kauneudenhoidon uutuudet. Oletko jo kokeillut ripsipermanenttia, microbladingia tai tuhkimohoitoa?

Lue lisää
ikoni uivasta ihmisestä

Vesipuisto tarjoaa irtioton talvesta koko perheelle

Tule ja koe päätähuimaavat liukumäet ja laaja valikoima erilaisia altaita. Luvassa on iloisen aurinkoisia hetkiä vuoden jokaiseksi päiväksi!

Tutustu

Lataa akut uuteen vuoteen aikuisten sauna- ja hoitolamaailmassa

Saunojen ja altaiden lämpö hellii sekä kehoa että mieltä, ja kylpyläkäynnin kruunaa ihana hemmotteluhoito. Nauti mineraalialtaan vedenalaisesta musiikista ja Hyvän olon saunan rentouttavasta joogahetkestä. Astu sisään hyvinvoinnin keitaaseen.

Tutustu

Hae sivustolta