Skip to content

Rakkautta on
-lahjakortti

Anna lahja, joka on täynnä ajatusta ja virkistäviä käyttömahdollisuuksia

Valitse lahjakortti

Lahjakortilla kokonaisvaltaisen kokemuksen äärelle


Rentoutuminen

Nauttiminen

Yhdessäolo

Elämys

Hemmottelu

Syöminen

Viihtyminen

Lahjakortti 100€, kylpylälippu kaupan päälle

Anna lahjaksi 100 euron arvosta hyvää oloa, niin saat jouluetuna kylpylälipun kaupan päälle (arvo 39€). Lahjakortti on vapaasti käytettävissä lahjansaajan toiveen mukaisesti Flamingo Span monipuoliseen tarjontaan.

Valitsen tämän

Lahjakortti 150€, perhelippu kaupan päälle

Anna lahjaksi 150 euron arvosta iloa elämään, niin saat jouluetuna perhelipun (2+2, arvo 70€) kaupan päälle. Lahjakortti on vapaasti käytettävissä lahjansaajan toiveen mukaisesti Flamingo Span monipuoliseen tarjontaan.

Valitsen tämän

Lahjakortti 200€, kaksi kylpylälippua kaupan päälle

Anna lahjaksi 200 euron arvosta rentouttavaa hemmottelua, niin saat jouluetuna kaksi kylpylälippua kaupan päälle (arvo 78€). Lahjakortti on vapaasti käytettävissä lahjansaajan toiveen mukaisesti Flamingo Span monipuoliseen tarjontaan.

Valitsen tämän

Lämpöä ja hyvää oloa Flamingo Spa aikuisten kylpylässä

Uniikki kylpylämiljöömme laadukkaine palveluineen tarjoaa fantastiset puitteet rentoutumiselle.

Flamingo Spa aikuisten kylpylä kutsuu olennaisen äärelle erilaisten hemmotteluhoitojen, saunomiskokemusten sekä kylpemisen parissa. Hemmotteluhoitolamme tarjoaa lumoavia hoitoja sekä vastustamattomia hyvän olon paketteja erilaisiin tarpeisiin. Lämpimästi tervetuloa palveltavaksemme, sekä vaalimaan omaa hyvinvointiasi.

Iloa ja yhdessäoloa Flamingo Spa koko perheen vesipuistossa

Riemukkaassa vesipuistossamme viihtyy vaikka koko päivän.

Koko perheen vesipuistomme altaat, liukumäet, hyppypaikat sekä erilaiset liikuntamahdollisuudet tarjoavat taatusti vauhdikkaan ja hauskan päivän kaikille. Välillä kun pitää tauon herkullisessa Spa Caféssamme niin jaksaa taas. Tervetuloa viihtymään!

Flamingo Spa -lahjakortti tarjoaa virkistäviä käyttömahdollisuuksia

Flamingo Spa -lahjakortti on vapaasti käytettävissä lahjansaajan toiveen mukaisesti koko perheen vesipuiston ja aikuisten kylpylän sisäänpääsyihin, hemmotteluhoitoihin tai Day Span hoitoihin ja tuotteisiin, Spa Cafén ostoksiin sekä lasten sisäseikkailupuisto Naurusaaren sisäänpääsyihin.

Lahjakortti on voimassa 31.8.2021 asti, ja se voidaan käyttää myös osissa. Viimeisen voimassaolopäivän jälkeen lahjakortti ei toimi enää maksuvälineenä. Tulostettava lahjakortti toimitetaan tilaajan tai lahjansaajan sähköpostiin.

Huom! Lahjakortti käy maksuvälineenä vain paikan päällä, eikä sillä voi tehdä ostoksia verkkokaupassa. Tulostathan lahjakortin tai näytät PDF:n mobiililaitteen näytöltä saapuessasi.

Hae sivustolta