TYHY-paketit

Yksi kokee tarvetta jalkahoidolle, toinen kaipaa ylellistä spa-hierontaa, kolmas hieman voimakkaampaa käsittelyä, neljäs eteerisiä tuoksuja ja kehon kuorintaa. Aloittakaa päivä yhteisellä kylpylähetkellä itsehoidollisilla kuorinnoilla tai naamioilla. Nauttikaa virkistävä lounas tai terveellisiä ja kaikille maistuvia talon smoothieita. Päivän aikana jokainen saa myös oman yksilöllisen hemmotteluhoidon. Hoidot voidaan toteuttaa joko Day Spassa tai Spa Hoitolassa, joka sijaitsee Spa Kylpylän yhteydessä. Räätälöimme päivän tarpeidenne mukaan.

Vai kaipaako tiimisi ennemminkin aktiiviliikuntaa tai rentouttavaa saunapilatesta? Meiltä löytyy ammattitaitoiset ohjaajat monipuoliseen liikuntaan allasnyrkkeilystä saunajoogaan, vesispinnigistä lempeään vesiliikuntaan. Tutustu eri vaihtoehtoihin alla. Räätälöimme päivän tarpeidenne mukaan. Kysy myös muita mahdollisia ohjelmia.

Virkisty, voimistu ja rentoudu

SaunaYoga.jpg


Kiireisen arjen keskellä meistä jokainen kaipaa hetken hemmottelua ja rentoa yhdessäoloa. Kokosimme tähän suosittuun pakettiimme elementit onnistuneeseen spa-elämyksen:

  • Sisäänpääsy ja vapaa oleskelu Spa kylpylässä
  • Pehmeät pyyhkeet ja kylpytakit
  • Ohjattu 30 min vesiliikunta, saunajooga/-pilates tai suolasauna ryhmän valinnan mukaan
  • Tarjoiluina virkistävä smoothie ja tapaslajitelma Spa Cafessa

Etuhinta 59€/hlö (arvo 79,50€)
Ryhmäkoko min 6 henkilöä.

Kaikkia aisteja hellivä kylpyläpäivä

119108902.jpg 

Mikä olisi ihanampaa kuin rentouttava irtiotto arjesta yhteisellä höyrysaunalla. Valittavissa erilaisia vaihtoehtoja:

  • Suolasauna
  • Savinaamiohoito hyöryhuoneessa
  • Rentouttava ja hengitysteitä avaava heinähöyryhuone

Hoidon jälkeen voitte jatkaa hemmotteluhetkeä käsi-, jalka- tai kasvonaamiolla, sekä nauttimalla Spa Cafen smoothieta ja raikkaita hedelmiä.

Hintaan sisältyy valitsemanne höyrysauna, naamiot, smoothiet, hedelmät, Spa Kylpylän sisäänpääsyt, pyyhkeet, kylpytakit ja tossut.

Etuhinta 68€/hlö (arvo jopa 107,50€) 
Ryhmäkoko min 4 henkilöä.

Leikkimielistä kisailua altaalla

vesipallo-anvia.jpg 

Nyt otetaan miehestä ja naisesta mittaa. Flamingon uusi Puulaagi Vesipalloturnaus on leikkimielinen vesi-ilottelu, joka sopii ryhmälle kuin ryhmälle mukavaksi yhteiseksi tekemiseksi vaikka Tyky –päivään. 
Peliaika on 45min – 1h ryhmän koosta riippuen ja voidaan pelata joko turnausmuotoisesti tai yhtenä pelinä.

Peli alkaa alkulämmittelyllä, jonka aikana käydään läpi myös peliohjeet. Itse pelaaminen hoituu 15-20 min erissä ohjaajan opastuksella. Loppuvenyttelyn päätteeksi jälkipelit käydään saunan lauteella Kylpylän puolella.

Ryhmän koko 8-16 hlö 
Hinta 169€ (ei sisällä sisäänpääsyjä)