Saunaillat ryhmille

Flamingo Spassa vietät ikimuistoisen saunaillan vaikka joka päivä. Oli kyseessä polttarit, synttärit, kaveriporukan kokoontuminen tai yrityksen virkistysilta, vaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun.

Flamingo Spa aikuisten kylpylästä löytyy kuusi erikoissaunaa, jotka ovat allastilojen lisäksi käytössä koko päivän. Lämminvesialtaalla voit nauttia olostasi drinkkejä siemaillen. Mineraalialtaalla vedenalainen musiikki rentouttaa kehon ja mielen. 

Hyvänolon saunailta

Sauna

Flamingo Spassa vietät ikimuistoisen saunaillan vaikka joka päivä. Oli kyseessä polttarit, synttärit, kaveriporukan kokoontuminen tai yrityksen virkistysilta, vaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun.

Voitte valita kolmesta yksityisestä erikoissaunasta tilaisuuteenne parhaiten sopivan. Hyvänolon pakettiin kuuluu kaksi vaihtoehtoista menua.

Pakettiin sisältyy:
 • sisäänpääsy ja vapaa oleskelu aikuisten Spa Kylpylässä
 • Pehmeät pyyhkeet ja kylpytakit
 • Höyrysauna valintanne mukaan (suolasauna, heinähöyrysauna, rasul savinaamio höyryhuoneessa)

Hinta 69€/hlö.
Ryhmäkoko min 4 henkilöä.

VAIHTOEHTOISET MENUT:
Lime-inkiväärishotit
Herkkuhodarit
Vuohenjuustosalaatti
Juuressipsejä
tai
Wigrenin nakkitrio (G,L):  Herkkunakki, Olutnakki sekä Chorizonakki
Bulgur-Kvinoa-vihannessalaatti
Maustekurkkuja
Valkosipulipatonkia ja levitettä
Ketsuppi ja sinappi


Kehonhuoltoa ja kuohuvaa

Kuohuvaa

Kaipaatko hellää venyttelyä ja mielen tyhjennystä? Lämpimässä tehtävät liikkeet huoltavat kehoa ja antavat ihanan seesteisen olon pitkäksi aikaa. Tunnin jälkeen nautiskellaan lasilliset kuplivaa lämpimässä mineraalialtaassa. Laita pää veden alle ja nauti rauhoittavan musiikin meditatiivisesta vaikutuksesta.
Tunti sopii kaikille ikään ja kuntotasoon katsomatta.

Pakettiin sisältyy:
 • vapaa oleskelu aikuisten Spa Kylpylässä k-18
 • pehmeät pyyhkeet ja kylpytakit
 • ohjattu 30min lämpövenyttely 50 asteisessa biosaunassa
 • lasilliset kuohuvaa
Hinta 55€/hlö
Ryhmäkoko min 4 max 10 henkilöä.

Myynnissä ma-pe. Huomioithan, että tunti järjestetään Kylpylässä, jossa vaatetuksena on uima-asu. Sopii myös pikkujoulu/polttari/tyhy -paketiksi.


Sisäistä merenneitoa etsimässä

Merenneito

Löydä sisäinen merenneitosi tai -leijonasi ja nauti uudenlaisesta uintikokemuksesta. Merenneitouinti ei ole ainoastaan kauniilla pysrstöllä uimista, vaan myös ihanaa liikuntaa, jossa käytetään kokonaisvaltaisesti koko kehoa. Koska altaat ovat kauttaaltaan 130cm, voi jokainen osallistua tuntiin turvallisesti. Kylmästäkään ei tarvitse kantaa huolta, sillä meillä on sekä vedessä että ilmassa lämpötila +32. Uinnin jälkeen nostetaan lasilliset kuohuvaa uudelle aluevalloitukselle.

Pakettiin sisältyy:
 • sisäänpääsy ja vapaa oleskelu aikuisten Spa Kylpylässä
 • pehmeät pyyhkeet ja kylpytakit
 • ohjattu merenneitouintikokemus 45min
 • pyrstö ja evä
 • nenäklipsi ja uimalasit (voi ottaa myös omat)
 • lasilliset kuohuvaa
 • (korvatutulppia voi ostaa vastaanotosta)

Hinta 69€/hlö
Ryhmäkoko min 5 max 10 henkilöä.

Myynnissä ma-pe. Sopii kaikille, auttava uimataito vaaditaan, koska merenneitouinti toimii parhaiten uidessa hetkellisesti veden pinnan alapuolella.
ERIKOISSAUNAT

Suolasauna (5-15 henkilöä)

Suolasauna 

Priessnitzbath® höyryhuoneeseen mahtuu jopa 15 hengen ryhmä. Suolasaunassa oleskelu tehostaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Itse iholle levitettävä kylpysuola-öljy seos kuorii ja kosteuttaa, jättäen ihon silkin pehmeäksi. Saunan lempeä lämpö tehostaa ainesosien vaikutusta. Rentouttava saunatuokio päättyy virkistävään sateeseen.

Sauna-aika on n. 30 min. Saunassa ollaan uima-asuissa.

Höyryhuone (1-8 henkilöä)

Rasul

Temppelimäisessä Rasul®-höyryhuoneessa oleskelu rentouttaa mieltä ja tehostaa aineenvaihduntaa. Itse levitettävä ylellinen hoitoöljy-saviseos kuorii ja syvä puhdistaa ihoa. Elämyksen kruunaa hoidon lopuksi lämmin vesisade.

Kauniiseen orientaaliseen höyryhuoneeseen mahtuu neljä henkilöä kerralla. Tiloissamme on kaksi Rasul-höyryhuonetta, joten höyrysauna sopii jopa kahdeksan henkiselle ryhmälle loistavasti. Sauna-aika 25 min.

Heinähöyryhuone (1-4 henkilöä)

Hey bath


Lämmin heinähöyry rentouttaa lihaksia ja parantaa verenkiertoa. Heinähöyryhuoneessa oleskelu parantaa vastustuskykyä ja saa aineenvaihdunnan tehokkaasti liikkeelle. Sauna-aika 25 min.