Säännöt ja ohjeet

Flamingo Span ohjeiden ja sääntöjen avulla haluamme varmistaa, että päivästäsi tulee mahdollisimman onnistunut.

Ikäraja

Flamingo Spahan pääsevät sisäänpääsylipun ostaneet asiakkaat. Vesipuistossa alle 10-vuotiaiden lasten ja uimataidottomien tulee olla 18 vuotta täyttäneen valvojan seurassa. Alle 10-vuotiaan tai uimataidottoman oleskelu yksin Vesipuiston alueella on kielletty. Alle 3-vuotiailla on vesipuistoon vapaa pääsy vanhempien seurassa. Spa Kylpylään on 18 vuoden ikäraja. Hoidot voi varata etukäteen verkkosivujemme kautta tai paikan päällä.

ETUHINNAT

Laajensimme vuoden 2017 alusta etuhintojamme koskemaan senioreiden, eläkeläisten ja opiskelijoiden lisäksi myös työttömiä sekä varus-ja siviilipalvelusmiehiä. Tämän myötä selkeytimme hinnoitteluamme siten, että kaikkien edut ovat käytössä yhteneväisinä aikoina arkena klo 10-15 välillä sisään tultaessa.

YKSILÖLLISTÄ TUKEA TARVITSEVAN HENKILÖN AVUSTAJA veloituksetta

Avustajaksi luetaan liikuntarajoitteisen, autistisen, kehitys-, kuulo- tai näkövammaisen henkilön avustaja. Liikuntarajoitteisen henkilön osalta on huomioitava, että hygieniasyistä ei oman pyörätuolin – kuten ei myöskään lastenrattaiden, rollaattoreiden tai vastaavien apuvälineiden – tuominen tiloihimme ole mahdollista. Huomioithan, että tämä koskee myös Spa-hoitolaamme. Flamingo Spassa on varattavissa kaksi normaalikokoista suihkupyörätuolia veloituksetta. Varaa tästä

Pyyhkeet ja kylpytakit

Vesipuisto- ja Spa Kylpylän lippuun ei sisälly pyyhettä.

Ostaessasi hoidon ja sisäänpääsyn Spa Kylpylään saat käyttöösi kylpytakin vastaanotostamme.

Voit myös tuoda oman pyyhkeen, kylpytakin ja tossut mukaasi Flamingo Spahan. Kylpytakkeja ja pyyhkeitä voi myös vuokrata vastaanotostamme. Kylpytossuja on myytävänä päävastaanotossamme. Katso hinnat täältä.

HOITOVARAUKSET

Hoitojen peruutukset kuluitta 24 tuntia ennen hoidon alkua. Samana päivänä paikan päällä tehdyt varaukset maksetaan varatessa.

Uima-Asut

Kaikkialla (Vesipuisto ja Spa Kylpylä) pukeudutaan uima-asuun tai kylpytakkiin, allasalueelle suosittelemme ottamaan pyyhkeen mukaan. Päällysvaatteissa oleskelu Vesipuiston ja Spa Kylpylän alueella ei ole sallittua hygieniasyistä.

Uimashortsit käyvät miesten uima-asuksi.

0-2 vuotialla lapsilla tulee olla uima-asu ja uimavaippa.

Voit myös tarvittaessa vuokrata päävastaanotostamme uima-asun. Kokoja on kuitenkin vain rajoitetusti tarjolla.

EDUT

Mahdollisia etuja ei voida yhdistää muihin tarjouksiin, esimerkiksi kampanjat ja samanaikaiset alennusliput yms.

Lastenvaunut

Lastenvaunut ja -rattaat tulee jättää vastaanoton yhteydestä löytyvään vaunuparkkiin.

Uimavaipat

Puethan vauvallesi uimavaipan, oleskelu allasalueella ilman uimavaippaa on kielletty. Flamingo Span päävastaanotosta on ostettavissa kertakäyttöisiä uimavaippoja hintaan 2 €/kpl.

Elektroniset rannekkeet

Elektronisen rannekkeen avulla pääsee kulkemaan porteista yhden kerran ja sillä myös lukitaan ja avataan henkilökohtainen vaatekaappi. Rannekkeeseen voi ladata maksuominaisuuden luottokortilla tai siihen voi ladata rahaa mahdollisia kylpyläalueella tehtäviä ostoksia varten. Kadonneesta rannekkeesta veloitamme 50 €.

Pukuhuoneet, suihku- ja saunatilat

Pukuhuoneet on jaettu erikseen naisille ja miehille. Vaatteet ja tavarat lukitaan henkilökohtaiseen vaatekaappiin. Kaappi lukitaan elektronisella rannekkeella. Emme vastaa asiakkaan tavaroista, vastuu tavaroiden säilyttämisestä on asiakkaalla.

Miehille ja naisille on vesipuistossa omat suihku- ja saunatilat. Ennen allasalueelle menoa peseydytään suihkussa, myös silloin, kun on menossa erilliselle Spa Kylpylän alueelle.

Pääsääntöisesti yli 8v lapset ohjataan naisten tai miesten puolen pukuhuoneisiin. Vastaanottohenkilökunta avustaa tarvittaessa sekä pukuhuoneissa, että saattaa lapsen Vesipuistoon odottamaan toisen puolen pukuhuoneista tulevaa aikuista.

Löytötavarat

Toimitamme löytötavarat Suomen Löytötavarapalveluun, voitte tiedustella tavaroitanne sieltä.

Suuren löytötavaramäärän vuoksi Flamingo Spa ei vastaa niitä koskeviin tiedusteluihin.

Yhteystiedot:
Suomen Löytötavarapalvelu
Puh 0600 41006 (puh. hinnat)
Mäkelänkatu 56
00510 Helsinki
www.suomenloytotavara.fi

Vesipuistoon turvallisuussäännöt

Vesipuiston altaissa, liukumäissä ja vesitoiminnoissa on noudatettava erityistä varovaisuutta, annettuja ohjeita sekä allashenkilökunnan ohjeistusta. Juokseminen Flamingo Span tiloissa on kielletty. Allasalueella on kameravalvonta.

Varoitus liukumäkien käyttäjille:
Vesiliukumäki on sen tyyppinen laite, että sen käyttäjä ottaa tietoisen riskin mahdollisen vahingon sattumisesta käyttäessään tai laskiessaan liukumäkeä väärin. Laskunopeuteen vaikuttaa laskijan koko ja laskuasento. Emme vastaa rikkoutuneista uima-asuista.

Ruoka ja juoma

Ruokailu tapahtuu ainoastaan kylpyläalueen ravintolatiloissa. Vesipuiston Spa Cafesta löytyy myös mikro, jossa voit lämmittää vauvan ruokaa tarvittaessa.

Omien ruokien ja juomien tuonti Flamingo Spahan on kielletty. Säännön rikkominen voi johtaa poistamiseen.

Tupakointi ja alkoholi

Flamingo Spa on savuton kylpylä. Myös sähkötupakan käyttö on kielletty.

Omien alkoholijuomien tuominen tiloihimme on kielletty, samoin kaikenlainen häiritsevä käyttäytyminen ja huumeiden tai lääkkeiden vaikutuksen alaisena oleminen. Anniskelemme ainoastaan ravintolan alueelle.

Säännön rikkominen johtaa poistamiseen.

Force majeure

Force majeure -tilanteissa (esim. lakko, tulipalo, evakuointi, energiahuollon keskeytykset, tekniset viat, huoltotoimenpiteet yms.) Flamingospa Oy ei ole velvollinen korvaamaan menetettyä palvelua tapahtuman johdosta.