Flamingo Spa Cafe ja Spa Bar

160711-flamingo-spa-023.jpg

Spa CafE - Vesipuisto

Spa Cafe tarjoaa maukkaita herkutteluhetkiä vesileikkien lomassa!

Uudistuneesta Spa Cafesta jokainen löytää varmasti oman herkkunsa. Maistamisen arvoisia ovat ehdottomasti suositut hodarimme, joissa käytämme Yrjö Wigrenin nakkeja ja Läntmannen Unibakenin sämpylöitä. Tarjolla on myös valikoima tuoreita salaatteja, raikkaita wrappeja ja lapsille räätälöidyt menut, joista taattu hitti on esimerkiksi maissipaneroidut kanafileet. Valmistamme kaikki annokset tilattaessa paikan päällä. Vesileikkien viilennykseksi tarjoilemme raikkaita itse tehtyjä smoothie-juomia ja Ingmanin ihania Pehmyt-jäätelöannoksia. Menusta lähes kaikki saatavana myös gluteenittomana. 

Spa Cafe aukioloajat

ma-pe 11.00-20.15
la-su 10.00-20.15

Anniskelu ravintolassa päättyy 45 min ennen sulkemisaikaa.

Voit jättää lompakon pukukaappiin!
Kätevimmin maksat ravintolaostoksesi vastaanotosta saamallasi sisäänpääsyrannekkeella. Lataa tullessasi rannekkeelle maksuominaisuus tai rahaa. Rannekkeella tehtyjen ostosten maksu tapahtuu pois lähtiessäsi sen mukaan, paljonko olet rahaa käyttänyt. Jos rannekkeelle on ladattu rahasumma, käyttämättä jäänyt summa palautetaan sinulle kassalla poistuessasi Flamingo Spasta.

Haluatko järjestää vesipedon syntymäpäiväjuhlat Vesipuistossa ja tarjoilut Spa Cafessa? Varaa ikimuistoiset synttärit täältä.

160711-flamingo-spa-021.jpg

Spa CAFE - Spa KYLPYLÄ

Nauti lasi kuohuvaa lämminvesialtaassa, herkuttele hodarilla tai juo Puhdistamon supersmoothie hemmottelupäivän päätteeksi. Menusta löytyy mm. raikkaita salaatteja, tapaksia, nachoja, wrappeja, smoothieita, terveysshotteja ja hodareita. A-oikeudet omaavasta baarista löytyy myös laaja valikoima raikkaita drinkkejä joka lähtöön. Menusta lähes kaikki saatavana myös gluteenittomana. 

Oletteko tulossa isommalla porukalla viettämään iltaa? Varaa seurueellesi räätälöidyt tarjoilut myyntipalvelumme kautta: yritysmyynti@flamingospa.fi.

Spa Cafe aukioloajat

ma-to 10.30-20.15
pe 10.30-21.15
la-su 10.30-20.15

Anniskelu ravintolassa päättyy 45 min ennen sulkemisaikaa.

Maksa ostoksesi vaivattomasti rannekkeella
Kätevimmin maksat ravintolaostoksesi vastaanotosta saamallasi sisäänpääsyrannekkeella, johon ladataan luotto-ominaisuus tai haluamasi rahasumma. Luottorannekkeella tehtyjen ostosten maksu tapahtuu pois lähtiessäsi sen mukaan, paljonko olet rahaa käyttänyt. Jos rannekkeelle on ladattu rahasumma, käyttämättä jäänyt summa palautetaan sinulle kassalla poistuessasi Flamingo Spasta.