Paketit ryhmille

Flamingo Spassa vietät ikimuistoisen saunaillan vaikka joka päivä. Oli kyseessä polttarit, synttärit, kaveriporukan kokoontuminen tai yrityksen virkistysilta, vaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun.

Flamingo Spa aikuisten kylpylästä löytyy kuusi erikoissaunaa, jotka ovat allastilojen lisäksi käytössä koko päivän. Lämminvesialtaalla voit nauttia olostasi drinkkejä siemaillen. Mineraalialtaalla vedenalainen musiikki rentouttaa kehon ja mielen.

Rentoudu yhdessä

Yksityinen höyrysauna

Mikään ei ole niin ihanaa kuin yhteinen irtiotto arjen rutiineista!
Voitte valita kolmesta yksityisestä erikoissaunasta tilaisuuteenne parhaiten sopivan.

Pakettiin sisältyy:
 • sisäänpääsy ja vapaa oleskelu aikuisten Spa Kylpylässä
 • pyyhkeet, kylpytakit ja tossut
 • Höyrysauna valintanne mukaan (suolasauna, heinähöyrysauna, rasul savinaamio höyryhuoneessa)

Hinta 59€/hlö.
Ryhmäkoko min 4 henkilöä.

Tämä paketti on varattavissa ma-su.

Virkisty, voimistu ja rentoudu

virkisty, voimistu ja rentoudu

Kiireisen arjen keskellä meistä jokainen kaipaa hetken hemmottelua ja rentoa yhdessäoloa. Kokosimme tähän suosittuun pakettiimme elementit onnistuneeseen spa-elämykseen.

Pakettiin sisältyy:
 • vapaa oleskelu vesipuistossa sekä aikuisten Spa kylpylässä
 • pyyhkeet ja kylpytakit
 • ohjattu 30min vesiliikunta, saunajooga tai pilates
 • Tarjoiluna virkistävä smoothie tai lasi kuohuvaa sekä tapaslajitelma Spa Cafessa
Hinta 69€/hlö
Ryhmäkoko min 5 henkilöä.

Tämä paketti on varattavissa ma-pe. Huomioithan, että jooga ja pilates järjestetään Kylpylässä, jossa vaatetuksena on uima-asu.


Sisäistä merenneitoa etsimässä

merenneitoilua ryhmille

Löydä sisäinen merenneitosi tai -leijonasi ja nauti uudenlaisesta uintikokemuksesta. Merenneitouinti ei ole ainoastaan kauniilla pyrstöllä uimista, vaan myös ihanaa liikuntaa, jossa käytetään kokonaisvaltaisesti koko kehoa. Koska altaat ovat kauttaaltaan 130cm, voi jokainen osallistua tuntiin turvallisesti. Kylmästäkään ei tarvitse kantaa huolta, sillä meillä on sekä vedessä että ilmassa lämpötila +32. Uinnin jälkeen nostetaan lasilliset kuohuvaa uudelle aluevalloitukselle.

Pakettiin sisältyy:
 • Vapaa oleskelu vesipuistossa sekä aikuisten Spa Kylpylässä
 • pyyhkeet ja kylpytakit
 • ohjattu merenneitouintikokemus 45min
 • pyrstö ja evä
 • lasilliset kuohuvaa tai smoothie Spa Cafessa
 • Uimalasit (Varaathan mukaan omasi)

Hinta 69€/hlö
Ryhmäkoko min 5 max 10 henkilöä.

Lisätietoja: Merenneitoilu sisältää paljon sukeltamista. Kokemusta helpottaa uimalasien käyttö. Jos koet, että nenään menee sukeltaessa herkästi vettä, suosittelemme nenäklipsin käyttöä. 

Uimalaseja ja nenäklipsejä on rajallinen määrä. Emme voi taata saatavuutta koko ryhmälle.

Varattavissa ma-pe, mahdollisuuksien mukaan myös la ja su aamuina. Sopii kaikille, mutta auttava uimataito vaaditaan, koska merenneitouinti toimii parhaiten uidessa hetkellisesti veden pinnan alapuolella.
ERIKOISSAUNAT

Suolasauna (5-15 henkilöä kerrallaan)

Suolasauna 

Suolasaunaan mahtuu jopa 15 hengen ryhmä. Suolasaunassa oleskelu tehostaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Itse iholle levitettävä kylpysuola-öljy seos kuorii ja kosteuttaa, jättäen ihon silkin pehmeäksi. Saunan lempeä lämpö tehostaa ainesosien vaikutusta. Rentouttava saunatuokio päättyy virkistävään sateeseen.

Sauna-aika on n. 30 min. Saunassa ollaan uima-asuissa.

Höyryhuone (1-4 henkilöä kerrallaan)

Rasul

Temppelimäisessä Rasul®-höyryhuoneessa oleskelu rentouttaa mieltä ja tehostaa aineenvaihduntaa. Itse levitettävä ylellinen hoitoöljy-saviseos kuorii ja syvä puhdistaa ihoa. Elämyksen kruunaa hoidon lopuksi lämmin vesisade.

Kauniiseen orientaaliseen höyryhuoneeseen mahtuu neljä henkilöä kerralla. Tiloissamme on kaksi Rasul-höyryhuonetta, joten höyrysauna sopii jopa kahdeksan henkiselle ryhmälle loistavasti. Sauna-aika 25 min.

Heinähöyryhuone (1-4 henkilöä kerrallaan)

Hey bath


Lämmin heinähöyry rentouttaa lihaksia ja parantaa verenkiertoa. Heinähöyryhuoneessa oleskelu parantaa vastustuskykyä ja saa aineenvaihdunnan tehokkaasti liikkeelle. Sauna-aika 25 min.

Tarjoilut ja lisäpalvelut

Flamingo Spasta löydät myös 2 erilaista yksityistä tilaa ryhmille, jotka voit varata tukikohdaksi viipymän ajaksi tai vaikka kylpytakkikokousta varten. Kaikkiin paketteihin saa lisäksi tilattua runsaan ja monipuolisen juoma- ja ruokailutarjoilun. Räätälöimme tarjoilut ja tilan toiveidenne mukaisesti. Sujauta kylpytakki päälle ja pidä erilainen tilaisuus! 

Varaukset ja lisätiedot: 

Yritysmyynti@flamingospa.fi tai 020 7785 242

kokoustila

Olohuone