Aitoa hyvinvointia yhdessä tai erikseen!

Yhä useampi yritys ymmärtää henkilöstön hyvinvoinnin merkityksen menestyvän liiketoiminnan rakentamisessa. Hyvinvointia ylläpidetään päivittäin, mutta myös yhteisillä hetkillä, tekemisellä ja hemmottelulla. Flamingo Spa on täydellinen hemmottelun ja hyvinvoinnin keidas, jossa voitte virkistäytyä, rentoutua tai rauhoittua työkiireiden keskellä. Järjestä tiimillesi kylpytakkikokous.

Ylellinen aikuisten Spa Kylpylä, jossa sijaitsee kuusi saunaa, kaksi lämminvesiallasta ja ainutlaatuinen hoitolamaailma. Luovat kokoustilat ja hyvätasoinen ravintola keskellä +32 asteen lämpöä. Täällä arki unohtuu.

Flamingo Spa löytyy 15 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta ja 10 min ajomatkan päässä lentokentältä. Ilmaista paikoitustilaa on runsaasti ja muitakin virkistysmahdollisuuksia saman katon alla.

Puolipäiväkokous kylpytakeissa

tyhy2.jpg

Paketti sisältää:

  • Sisäänpääsy ja vapaa oleskelu Spa Kylpylässä
  • Pehmeät pyyhkeet ja kylpytakit
  • Luovuuden vapauttava kokoustila käyttöön max 3h ajaksi
  • Kokoustarjoiluina kahvi / tee, tuoremehu ja täytetty croissant tai makea kahvileipä valinnan mukaan

Etuhinta nyt 49€/hlö (arvo 65€)
Ryhmäkoko min 6 henkilöä.

Valitse tilaksi Palmu-huone

fiilis-palmuhuone-pieni.jpg

PALMUhuone on hiekkarantateemainen tila mukavilla lepotuoleilla 25 henkilölle. Se sopii parhaiten rentoon yhdessäoloon ja ideoiden heittelyyn. Tilasta löytyy kaikki tarvittavat kokousvälineet.

Valitse tilaksi OLO-HUONE

fiilis-olohuone-pieni.jpg

OLOhuoneeseen mahtuu 16 henkilöä pitkän pöydän äärelle. Tilassa on upea suolaseinämä, jonka suolakiteet hoitavat ihoa, sitovat epäpuhtauksia ja puhdistavat hengistyselimistiöä. Tilassa on datatykki, langaton nettiyhteys, fläppitaulu ja muistiinpanovälineet.


Tarjoilut ja lisäpalvelut

Molempiin tiloihin saa tarvittaessa tilattua runsaan ja monipuolisen juoma- ja ruokailutarjoilun. Räätälöimme tarjoilut ja tilan toiveidenne mukaisesti. Katso myös valmiita TYHY-pakettejamme täältä. Sujauta kylpytakki päälle ja pidä erilainen tilaisuus.

Varaukset ja lisätiedot:
Yritysmyynti@flamingospa.fi tai 020 7785 201