Avoimet työpaikat

Tutustu alta avoimiin työpaikkoihin ja hae mukaan Flamingo Span timanttiseen jengiin!

Uinninvalvoja/Liikunnanohjaaja

Työtehtävä: Uinninvalvoja/ liikunnanohjaaja
Tuntimäärä: 30h/ 3vkoa
Hakemukset: rekry@flamingospa.fi
Lisätietoja: anniina.oksanen@flamingospa.fi / 020 7785 266

Etsimme joukkoomme iloista ja reipasta uinninvalvojaa/ liikunnanohjaajaa.
Työ vesipuisto/ Spa Kylpylä ympäristössä on monipuolista, sillä uinninvalvonnan lisäksi sinulla on mahdollisuus ohjata mm. vesiliikuntoja sekä toimia uimaopettajana.Työ on pääasiassa ilta- ja viikonloppupainotteista, mutta sinulla on myös mahdollisuus aamuvuoroihin. Uinninvalvojan pääasiallinen tehtävä on vastata asiakkaiden turvallisuudesta. Uimavalvoja neuvoo, opastaa ja avustaa asiakkaita niin, että vaara- ja ongelmatilanteita ei pääse syntymään.

Sinulla tulee olla Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliiton uinninvalvojan kurssi sekä voimassa oleva Ensiapu1-kurssi suoritettuna. Uimaopettajan pätevyys on sinulle eduksi.Miltä sinusta kuulostaisi työ iloisessa, nuorekkaassa ja asiantuntevassa tiimissä, jossa työtä tehdään kiireenkin keskellä pilke silmäkulmassa, yhteen hiileen puhaltaen?Etsimällämme henkilöllä on reipas luonne, sekä positiivinen asenne työtä ja muita ihmisiä kohtaan. Työssä menestyminen edellyttää myös erinomaista suomen kielen taitoa, muu kielitaito on sinulle valttikortti.Tarjoamme työtä menestyvässä yrityksessä, ainutlaatuisessa työympäristössä. Meillä on tarjota kilpailukykyiset työsuhde-edut ja työstä maksetaan TES:in mukainen palkka.

Mikäli kiinnostuit työpaikasta, tartu rohkeasti tilaisuuteen ja hae paikkaa määräaikaan mennessä sähköpostitse

Ravintolan Vuoropäällikkö

Työtehtävä: Ravintolan Vuoropäällikkö
Tuntimäärä: Kokoaikainen
Hakemukset: rekry@flamingospa.fi
Lisätietoja: mari.ekholm@flamingospa.fi

Haemme kylpylämme sisällä sijaitsevaan vuoropäällikköä.
Työ on kokoaikainen, painottuen iltoihin ja viikonloppuihin.

Iloinen, reipas ja työtä pelkäämätön asenne, anniskeluvastaavan pätevyyttä sekä esimieskokemusta unohtamatta ovat meille tärkeimpiä valintakriteerejä. Eduksi luemme kokemuksen tilausten hoitamisesta ja TES:n tuntemisesta. Pystyt ottamaan itsenäisesti vastuuta tiimistäsi, sen kehittämisestä kuten myös ravintolan tuloksesta ja laadusta. Olet halukas työskentelemään koko yrityksessämme ja kaikilla osastoillamme tarpeen mukaan. Olet joustava ja tehokas, sekä ennen kaikkea iloa ja energiaa pursuva yksilö, jolla on halu palvella sekä tiimiä että asiakkaitamme wau-meiningillä!

Osaat suunnitella työvuorolistat TES-mukaisesti ja ymmärrät kate- ja tehokkuus laskennan perusteet sekä niiden välttämättömyyden ravintola- alalla. Otat hymyillen vastuun suurista kuin pienistäkin asiakastilauksistamme ja jokapäiväisistä arjen askareistamme. Toimit aina vuorossasi esimerkkinä ja tukena työntekijöillemme saaden tiimin rokkamaan.

Opetamme sinulle kassajärjestelmämme ja muut käytettävät tietokone ohjelmat. On kuitenkin välttämätöntä, että olet aiemmissa tehtävissäsi ollut tulos- ja laatuvastuussa yksikkösi osilta, niissä menestyen ja sinulla on perus ATK-taidot hyvin hallussa.

Spa Cafessamme työskentely on fyysisesti haastavaa +32c lämpötilan vuoksi, joten edellytämme hyvää kuntoa. Toivomme hakijoilta myös sujuvaa suomen kielen taitoa.Edellytämme anniskelu- ja hygieniapassia, ravintola-alan koulutusta ja vähintään 2 vuoden työkokemusta ravintola-alalta, sekä vähintään 1 vuoden työkokemusta esimiehenä.

Tarjoamme monipuolisen työn näkyvällä paikalla uudenlaisessa viihdeympäristössä. Spa Cafen vuoropäällikkö vastaa Spa Cafen ravintola puolen päivittäisestä toiminnasta yhdessä toisen vuoropäällikön kanssa.Vesipuiston cafen puoli on haastava lasten iloisuuden ja hauskuuden keskipiste. Kylpylän cafen puoli sijaitsee rentoutumisen mekassa, jossa tarjoilemme tapaksia ja shampanjaa laadukkaasti asiakkaillemme.

Hoidamme myös ammattitaidolla yksityistilaisuudet, lasten syntymäpäivä kemuista suuryritysten pikkujouluihin.Valmistamme itse kahvilamme ruoka- annokset ja suunnittelemme ruokalistamme itse, joten kokin kokemus lasketaan myös eduksi, muttei pakollinen.Lähetä CV ja hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen: rekry@flamingospa.fi.Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Kokki

Työtehtävä: Kokki
Tuntimäärä: Kysy lisää
Hakemukset: rekry@flamingospa.fi
Lisätietoja: mari.ekholm@flamingospa.fi

Haemme kokkia ravintolaamme lähinnä ilta- ja viikonloppu vuoroihin.
Vuorot ovat ma-su klo 10-22 välillä. Mahdollisuus työskennellä myös vesipuiston kassalla ja/tai baarissa. Huomioithan, että työskentelemme normaalia lämpimämmissä olosuhteissa.

Työpaikkamme on savuton.

Hakemukset osoitteeseen rekry@flamingospa.fi

Ravintolatyöntekijä

Työtehtävä: Ravintolatyöntekijä
Tuntimäärä: 2 vuorotyö, kesto yli 12kk
Hakemukset: rekry@flamingospa.fi
Lisätietoja: mari.ekholm@flamingospa.fi

Flamingospa Oy on hyvänolon ja rentoutumisen keskus, jonka tavoitteena on olla Pohjoismaiden upein elämyskylpylä oheispalveluineen! Tarjoamme haastavan työn näköalapaikalla Flamingospan ravintoloissa, jotka sijaitsevat Viihdekeskuksen sekä vesipuiston ja kylpylän alueella. Palvelemme aina vieraitamme tasokkaasti ja tehokkaasti.

Työtehtäviisi kuuluu luonnollisesti maailman paras asiakaspalvelu! Opetamme sinulle kassajärjestelmän, varastojen täydennyksen sekä pienten ruoka- annosten teon. Työ on viikonloppu- ja iltapainotteista, mutta tapahtuu kuitenkin aukiolo-aikojemme puitteissa.

Sinulla on jo hygienia- ja alkoholipassit taskussa ja olet ollut aiemmin asiakaspalvelutehtävissä. Kielitaito on ehdottomasti eduksi! Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, toimi pian! Lähetä CV ja hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen: rekry@flamingospa.fi

Tarjoilija

Haemme tarjoilijoita Kylpylämme kahvilaan ja baariin sekä Viihdekeskuksen kahvilaamme. Vuorot ovat ma-su klo 8-22 välillä. Huomioithan, että työskentelemme kylpylän puolella normaalia lämpimämmissä olosuhteissa.

Työpaikkamme on savuton.

Hakemukset osoitteeseen rekry@flamingospa.fi
Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tiedustelut Ravintolapäällikkö Mari Ekholm
Mari. Ekholm@flamingospa.fi