Avoimet työpaikat

UINNINVALVOJA/ LIIKUNNANOHJAAJA   


Työtehtävä: Uinninvalvoja/ liikunnanohjaaja
Tuntimäärä: 60h/ 3vkoa
Hakuaika: Hakemukset 31.8.2019 mennessä, rekry@flamingospa.fi
Lisätietoja: anniina.oksanen@flamingospa.fi / 020 7785 266


Etsimme joukkoomme iloista ja reipasta uinninvalvojaa/ liikunnanohjaajaa.
Työ vesipuisto/ Spa Kylpylä ympäristössä on monipuolista, sillä uinninvalvonnan lisäksi sinulla on mahdollisuus ohjata mm. vesiliikuntoja sekä toimia uimaopettajana.

Työ on pääasiassa ilta- ja viikonloppupainotteista, mutta sinulla on myös mahdollisuus aamuvuoroihin.

Uinninvalvojan pääasiallinen tehtävä on vastata asiakkaiden turvallisuudesta. Uimavalvoja neuvoo, opastaa ja avustaa asiakkaita niin, että vaara- ja ongelmatilanteita ei pääse syntymään.
Sinulla tulee olla Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliiton uinninvalvojan kurssi sekä voimassa oleva Ensiapu1-kurssi suoritettuna. Uimaopettajan pätevyys on sinulle eduksi. 

Miltä sinusta kuulostaisi työ iloisessa, nuorekkaassa ja asiantuntevassa tiimissä, jossa työtä tehdään kiireenkin keskellä pilke silmäkulmassa, yhteen hiileen puhaltaen?

Etsimällämme henkilöllä on reipas luonne, sekä positiivinen asenne työtä ja muita ihmisiä kohtaan. Työssä menestyminen edellyttää myös erinomaista suomen kielen taitoa, muu kielitaito on sinulle valttikortti.

Tarjoamme työtä menestyvässä yrityksessä, ainutlaatuisessa työympäristössä. Meillä on tarjota kilpailukykyiset työsuhde-edut ja työstä maksetaan TES:in mukainen palkka. Mikäli kiinnostuit työpaikasta, tartu rohkeasti tilaisuuteen ja hae paikkaa määräaikaan mennessä sähköpostitse
rekry@flamingospa.fi.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Odotamme hakemustasi!


Säilytämme hakemuksia 4 kuukautta.