Lasten synttärit

Tule viettämään ikimuistoista syntymäpäivää ystäviesi kanssa Flamingo Span Vesipuistoon! Syntymäpäiväpakettimme sisältävät ruokailun ilmapallojen ja serpentiinien lomassa seurueelle varatussa synttäripöydässä Vesipuiston Spa Cafessa sekä rajattoman käyttöoikeuden Vesipuiston peleihin, leluihin ja liukuihin. Lisäksi syntymäpäiväsankari saa yllätyksen vastaanotosta!

Lisätietoja

Flamingo Span henkilökunta vastaanottaa syntymäpäiväryhmän sovittuna ajankohtana Flamingo Span päävastaanotossa. Synttäripaketti maksetaan yhteismaksuna. Vastaanotossa jokaiselle ryhmään kuuluvalle lapselle tehdään vesipuistoranneke.

Lasten hinnat koskevat 3-12 v. lapsia. Valvojaksi: 1 aikuinen / 5 lasta. Aikuinen valvoja on pakollinen ja valvojat ovat alueella myös uima-asuissa. Aikuiset maksavat 12€ sisäänpääsyn Vesipuistoon.

Peruutukset viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Peruuttamattomasta ajasta ja alle 24h peruutetuista palveluista veloitamme koko varatun palvelun hinnan ja toimistomaksun 20€.

Varaa juhlaväelle oma yksityinen pukuhuone käyttöön. Kätevää esimerkiksi lahjapakettien avaamiseen ja alkukokoontumiseen sukupuolesta riippumatta. Ryhmäpukuhuoneen hinta 30€ / viipymä.

Varaus

Lähetä synttärivaraustiedustelu alla olevalla lomakkeella.

Huom! Tiedustelu ei ole varaus ennen kuin olet saanut sähköpostiisi varausvahvistuksen.

Syntymäpäivävaraus tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen toivottua ajankohtaa. Ryhmäkoon vahvistus kaksi päivää ennen ryhmän saapumista. Ryhmän minimikoko on 5 hlöä.

Tulostettavat kutsukortit
Lataa ja tulosta tästä KUTSUKORTTEJA synttäreille (pdf-tiedosto avautuu uuteen ikkunaan)

Lisätietoja saat tarvittaessa myyntipalvelustamme p. 020 7785 201 tai info@flamingospa.fi

Tarjoilut

Limpparibuffa sisältää ruokailun ajan rajoituksettomat juomat limuautomaatista. Vaihtoehtoina Pepsi, Peps Max, 7Up, Jaffa ja Soda. Juhlakakun vaihtoehtoina kolmen suklaan kakku tai mangomoussekakku, joka tarjoillaan koristeltuna suklaa- ja kinuskikastikkeilla sekä nonpareilleilla. Saat halutessasi kynttilän. Aikuisten ja alle 3 –vuotiaiden lasten ruokailut ja sisäänpääsyt normaalihinnastomme mukaisesti. Aikuisille kahvi- tai teekuppi veloituksetta synttäreiden aikana.

Varaa synTtäripakettisi: